adidas International

Marga Zander
Facility coordinator

Als facility coordinator ben ik verantwoordelijk voor de receptie, catering, schoonmaak en security en heb ik een hele nauwe samenwerking met Garantienet. Ze doen hier zowel het technische als het facilitair beheer en hebben een hele goede balans in het facilitaire en de technische knowhow.

De manier van werken van Garantienet is voor mij echt een vernieuwing in het vastgoedbeheer. Ze zijn de spil waar alles om draait. Is er ergens een deur kapot,  een WC een lamp, of iets dergelijk, dan hoef ik Garantienet maar te bellen en dan regelen zij het allemaal. Dat geldt ook voor verhuizingen, verbouwingen en het hele technische gedeelte. Daardoor kan ik me concentreren op de 430 mensen die ik als klant heb. Dat is zó makkelijk werken.

Ik vind het een ontzettend warm team, met humor en een geweldige samenwerking onderling. Daar hebben wij weer heel veel profijt van. Het is eigenlijk een soort familie. Ze hebben ook een slogan: Een man een man, een woord een woord. Die slogan maken ze volledig waar wat mij betreft.
 

Het Garantienet Team dat verantwoordelijk is voor het Atlas ArenA complex bestaat uit:
Marcel Hagen, Jan Lok, Aad Blom, Gerrit Jan Overvest, Annemiek de Groot en Bob de Jong