Capgemini

Randy Sahertian,
Facility coordinator

Wij zijn als eerste huurder in het gebouw Atlas Amerika gekomen en vanuit een renovatie hadden we destijds behoorlijk wat opstartproblemen. Er zijn sindsdien echt stappen gezet en daarin heeft Garantienet een groot aandeel gehad. We zijn van het beginpunt tot iets heel respectabels gekomen.

Als facility coördinator heb ik de verantwoordelijkheid over alle facilities in het gebouw voor Capgemini. Ik communiceer eigenlijk alles wat met techniek te maken heeft met Garantienet. Dat wil zeggen: verlichting, toiletten, het  luchtbehandelingsysteem, het toegangscontrolesysteem. Als er technische problemen zijn, worden die door Garantienet zelf opgelost of uitgezet naar derden. Maar altijd krijg ik snel een terugkoppeling op mijn meldingen.

Op vriendschapsbasis professioneel met elkaar samenwerken, zo zou ik de samenwerking met Garantienet in één zin omschrijven. Ik heb direct te maken met een team van drie personen en we gaan heel soepel met elkaar om, zijn eigenlijk meer vrienden geworden dan collega’s.


Het Garantienet Team dat verantwoordelijk is voor het Atlas ArenA complex bestaat uit:
Marcel Hagen, Jan Lok, Aad Blom, Gerrit Jan Overvest, Annemiek de Groot en Bob de Jong