Upgrading

Soms is een gebouw op zijn locatie goed, maar verouderd. Dan is het wellicht tijd om een gebouw aantrekkelijker te maken voor zittende of potentiele huurders.

Soms wordt vergeten dat het behouden van een huurder, ondanks investeringen in een upgrading, op termijn rendabeler is, als investeren in het vinden van een nieuwe huurder.

Bij upgrading kan worden gedacht aan cosmetische ingrepen zoals het verbeteren van een entree, terreinen, lifthallen en sanitaire ruimtes. Vervolgens kan er gedacht worden aan verbetering van het comfort van de huurder, dus verbetering van de (koel)installatie, de meet- en regeltechniek en aan isolatie.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn er nog veel maatregelen mogelijk in het kader van het verbeteren van de energieprestatie van een gebouw. Een investering die door veel huurders op dit moment zeer positief wordt gewaardeerd.

Wij maken graag een analyse van uw gebouw, uw wensen, de wensen van uw huurders om te kunnen adviseren in een eventuele upgrading. Ons team van ervaren specialisten staat voor u klaar.